Βελιγράδι 5 Ημέρες  

23/12/2021-27/12/2021

26/12/2021-30/12/2021

30/12/2021-3/1/2022

2/1/2022-6/1/2022

1η ημέραΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αναχώρηση στις 15:00μμ  για σύνορα Ευζώνων. Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία.

2η ημέραΆφιξη το πρωί στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατέια Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακό σέρβικο εστιατόριο με φολκλορικό πρόγραμμα και τοπική κουζίνα. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο .Διανυχτερεύσει.

3η ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα για να κάνετε τα ψώνια σας και την βόλτα σας στην πλατεία Κνεζ Μιχάιλοβα . Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στην μποεμική περιοχή SKADARLIYA με παραδοσιακή μουσική και φαγητό. Διανυκτέρευση .

 4η ημέρα :ΝΟΒΙΣΑΝΤ  ( προαιρετικη εκδρομη )

Πρωινο  και αναχωρούμε για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα. Άφιξη και περιήγηση πόλης. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobode, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο.. Επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO)..Το  απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι και αναχωρηση 19:30μμ  με κατεύθυνση την πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

5η ημέραΆφιξη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί και Αθηνα το μεσημερι .

  • Τιμή το ατομο σε δικλινο από Αθηνα :190,00 €
  • Τιμή το ατομο σε δικλινο από Λαρισα :180,00 €
  • Τιμη το ατομο σε δικλινο από Θεσσαλονικη :170,00 €

Περιλαμβάνονται:

  1. Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
  2. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινο
  3. Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  4. Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

City tax