Η Εταιρία

 Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται 25 χρόνια σε όλο τον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο της Ελλάδας και όχι μόνο.
Το 1984, έκανε την εμφάνισή του στον ταξιδιωτικό χώρο το. Αντικείμενό του οι οδικές εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και οι μισθώσεις τουριστικών λεωφορείων.
 Mε το πέρασμα των χρόνων, η επιχείρηση επεκτάθηκε επιχειρηματικά, με την ίδρυση της Ανώνυμης Εταιρείας F.P Travel Holidays. Η κίνηση αυτή μας βοήθησε στην ανάδειξή μας στον χώρο των ταξιδιών. To 1989, για καλύτερες παροχές στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης – στην οποία εξειδικευόμαστε – δημιουργήσαμε το πρώτο ιδιωτικό τουριστικό γραφείο, το Colossus Travel. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες της περιοχής, με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του.
Το F.P Travel συνεχίζει να δραστηριοποιείται με την οδική μετακίνηση επιβατών από Ελλάδα – Ουγγαρία και Ελλάδα – Σερβία καθώς επίσης και με την μίσθωση των ιδιόκτητων λεωφορείων.
Το 2002 ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας και στον ξενοδοχειακό χώρο. Σε μια φανταστική και ήσυχη περιοχή με περιβαλλοντικό ενδιαφέρον, ξεκίνησε να λειτουργεί το ξενοδοχείο μας.
Το «Αστροβολιά» βρίσκεται στο νομό Τρικάλων, κτισμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά της Πίνδου, στην ευρύτερη περιοχή των Περτουλιώτικων Λιβαδιών.
Στόχος της εταιρείας μας είναι η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στον ταξιδιωτικό χώρο. Με μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνουμε, γνώμονας μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας έφτασε στην κορυφή του ταξιδιωτικού και ξενοδοχειακού χώρου, σαν μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σας εξασφαλίζει άνεση στην επικοινωνία και σιγουριά στο ταξίδι.
Σας υποσχόμαστε, ότι η εταιρεία μας θα συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες του ταξιδιώτη και να φροντίζει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε το ταξίδι να είναι μια πραγματική απόλαυση, όπως άλλωστε του αξίξει.