Η Εταιρία

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται 25 χρόνια σ’ όλον το ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο της Ελλάδας και όχι μόνο.
Το 1984 έκανε την εμφάνισή του στον Ταξιδιωτικό χώρο το F.P Travel. Αντικείμενό του οι Οδικές εκδρομές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και οι μισθώσεις Τουριστικών λεωφορείων.
Mε το πέρασμα των χρόνων η επιχείρηση επεκτάθηκε επιχειρηματικά με την ίδρυση της Ανωνύμου Εταιρείας F.P Travel Holidays.
Με την επέκταση της Εταιρείας σε Α.Ε επεκταθήκαμε περισσότερο στον Χώρο τον Ταξιδιών.
To 1989 για καλύτερες παροχές στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης – στην οποία εξειδικευόμαστε – δημιουργήσαμε το πρώτο ιδιωτικό Τουριστικό Γραφείο το Colossus Travel το οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες της περιοχής με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του.
Το F.P Travel συνεχίζει να δραστηριοποιείται με την οδική μετακίνηση επιβατών από Ελλάδα – Ουγγαρία και Ελλάδα – Σερβία καθώς επίσης και με την μίσθωση των ιδιόκτητων λεωφορείων.
Το 2002 ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας και στον ξενοδοχειακό χώρο. Σε μια φανταστική και ήσυχη περιοχή με περιβαλλοντικό ενδιαφέρον άνοιξε τις πύλες του το ξενοδοχείο μας.
Το «Αστροβολιά» βρίσκεται στο νομό Τρικάλων κτισμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά της Πίνδου, στην ευρύτερη περιοχή των Περτουλιώτικων Λιβαδιών.
Στόχος της Εταιρεία μας η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στον χώρο μας. Με μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνουμε, γνώμονας μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας καθιέρωσε στον Ταξιδιωτικό και ξενοδοχειακό χώρο σαν μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σας εξασφαλίζει άνεση στην επικοινωνία και σιγουριά στο ταξίδι.
Σας υποσχόμαστε ότι η Εταιρεία μας θα συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες του ταξιδιώτη και να φροντίζει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε το Ταξίδι να είναι μια πραγματική απόλαυση όπως άλλωστε του αξίξει.