ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΑεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στις καλύτερες τιμές. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας δίνει  εναλλακτικές λύσεις και έτσι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που πραγματικά εσείς θέλετε .

Ομαδικά ταξίδια με εγγυημένες αναχωρήσεις . Οι  Εβδομαδιαίες μας αναχωρήσεις οι οποίες παρέχουν αεροπορικά εισιτήρια, Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο, Ξενοδοχείο, Ξενάγηση πόλης και υπηρεσίες του τοπικού μας αντιπροσώπου είναι πάντα πραγματοποιήσιμες ανεξαρτήτως των αριθμό των ατόμων.

Ατομικά ταξίδια στην Ελλάδα και Ολόκληρο τον Κόσμο. Ταξίδια φτιαγμένα στα μέτρα σας και τις ανάγκες σας. Πακέτα που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, Ξενοδοχείο, μεταφορές.

Ταξίδια Συλλόγων, Σωματείων, Κ.Α.Π.Η & Οργανισμών
Ταξίδια για Συλλόγους ,Εταιρείες , ομάδες πολλών ατόμων που θέλουν ένα ταξίδι στα δικά τους μέτρα . Η μεγάλη μας εμπειρία και το μεγάλο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μας επιτρέπουν να συντάξουμε την προσφορά μας με τις καλύτερες υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ο Συνεργάτης μας θα βρίσκεται κοντά σας – χωρίς κόστος – για να σας κάνει παρουσίαση του προορισμού και των παροχών του προγράμματος.

Ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Επιλέξτε από την μεγάλη γκάμα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της Εταιρείας μας.

Νεανικά ταξίδια .Πακέτα ταξιδιών για νέους τα οποία καλύπτουν εισιτήρια τραίνων, αεροπλάνων σε ειδικές τιμές. Διανυκτερεύσεις σε Youth Hostels. Εισιτήρια για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις.

Γαμήλια Ταξίδια φτιαγμένα με μεράκι σε παραδεισένιους προορισμούς. Διανυκτερεύσεις σε υπέροχα ξενοδοχειακά καταλύματα και πακέτα φτιαγμένα με υψηλά standards.

SPA στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο . Στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας φτιάξαμε για σας πακέτα χαλάρωσης, ευεξίας και ομορφιάς στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Πακέτα συνδυασμένα με την ξεκούραση και το όμορφο περιβάλλον.

Corporate travel consultants
Πρωταρχικός μας στόχος είναι, σε συνεργασία μαζί σας, να διαχειριστούμε με τον προσφορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο, τον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό της εταιρείας σας και να σας προσφέρουμε τις λύσεις εκείνες, που ταιριάζουν κάθε φορά στις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε – σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της Εταιρείας – τις Εκδηλώσεις της χρονιάς. Meeting, Παρουσιάσεις, Catering, Διοργάνωση ψυχαγωγικών και όχι μόνον πακέτων της Εταιρείας σας και των στελεχών της.

V.I.P. services
V.I.P υπηρεσίες για τους υψηλούς καλεσμένους σας. Μετακινήσεις με ιδιωτικά αεροπλάνα, πολυτελή κρουαζιερόπλοια, ιστιοπλοϊκά, λιμουζίνες, αυτοκίνητα 4Χ4 για ειδικές αποστολές, πούλμαν, ταξί. Prive ξεναγήσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Incentives
Ταξίδια κινήτρων και Ταξίδια Επιβράβευσης Προσωπικού  και πελατών για Εταιρείες.
Είναι πλέον αποδεδειγμένο και στην Ελλάδα, ότι τα incentives, είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να παρουσιάζουν οι εταιρείες (σε υπαλλήλους ή και πελάτες τους) ένα νέο τους προϊόν, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να συσφίξουν τις ενδο-εταιρικές τους σχέσεις, να αποκτήσουν ή και να βελτιώσουν τις επαφές τους στο εξωτερικό και τέλος να επιβραβεύσουν το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους για τη βοήθειά τους στην επίτευξη των παραπάνω σκοπών της εταιρείας.

Συνέδρια και Ημερίδες. Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει Διοργάνωση Συνεδρίων και Ημερίδων υλοποιώντας ακόμη και τις ανάγκες του πιο απαιτητικού προγράμματος.  Η Εταιρεία σας θα επιβεβαιώσει το κύρος της όταν το Συνέδριο ή η Ημερίδα θα είναι άψογα οργανωμένο. Από  την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για τη διενέργεια του συνεδρίου καθώς και των αναγκαίων δωματίων σε ξενοδοχεία, την εξειδικευμένη γραμματειακή υποστήριξη με πολύγλωσσους συνεργάτες , τη σήμανση μέσα και έξω από το χώρο διενέργειας του Συνεδρίου , τον  οπτικοακουστικό εξοπλισμό, τους μεταφραστές, τις μετακινήσεις των Συνέδρων και των συνοδών μελών. Διοργάνωση εκδηλώσεων και εκδρομών για τα Συνοδά μέλη. Διοργάνωση του Gala καθώς επίσης και των  Coffe Breaks και των Light Menu κατά την διάρκεια του Συνεδρίου.Όλα προσεγμένα με την απαιτούμενη προσοχή έτσι ώστε να είστε αποδέκτες των καλύτερων εντυπώσεων.