Βελιγράδι 4 Ημέρες  

28/12/2021-31/12/2021

1η ημέραΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αναχώρηση στις 08:00πμ από το γραφειο μας   για σύνορα Ευζώνων. Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέραΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινο  και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατέια Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακό σέρβικο εστιατόριο με φολκλορικό πρόγραμμα και τοπική κουζίνα. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο .Διανυχτερεύσει.

3η ημέραΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος μέχρι το απόγευμα και  αναχώρηση στις 19:30μμ  με κατεύθυνση την πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

4η ημέραΑφιξη Θεσσαλονικη νωρις το πρωι και Αθηνα το μεσημερι .

Τιμη το ατομο σε δικλινο από Αθηνα : 175,00 €

Τιμη το ατομο σε δικλινο από Λαρισα : 165,00 €

Τιμη το ατομο σε δικλινο από Θεσσαλονικη : 155,00 €

Περιλαμβάνονται:

Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία

  1. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινο
  2. Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  3. Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

City Tax